Boka kemtvätt direkt via mobilen

I våra moderna lokaler kemtvättar vi kläder och textilier med expertis så att de blir rena och fina på nolltid. All tvätt omhändertas med omsorg av miljön.

 Vi tillhandahåller högkvalitativ kemtvätt med snabb leverans – dina kläder är klara för upphämtning efter 48 timmar. Vi vågar säga att vi erbjuder den bästa kvalitén på kemtvätt, ambitionen är att uppnå ett perfekt resultat!

 Hos oss kan du alltid räkna med att få snabb och professionell tvättservice av hög kvalitet. Vi gör alltid vårt bästa för att göra effektiva och samtidigt miljöanpassade val dagligen. Välj vår miljövänliga kemtvätt!

 Vi tvättar åt både privatpersoner och företag, och vårt mål är att du ska känna dig trygg och alltid 100% nöjd med arbetet vi utfört.

 Nöjda kunder kommer tillbaka! Anlita oss på Eriksbergstvätten! Kvalitet och service av kemtvätt är otroligt viktigt för oss!

Kemtvätt i Stockholm med liten klimatpåverkan

För att man som kemtvätt ska minimera sin klimatpåverkan, behöver man arbeta med tre fokuspunkter. De kemikalier man använder ska vara kraftfulla mot smuts och göra kläderna skinande rena, samtidigt som dom ska vara skonsamma mot miljön. Vidare så behöver man så klart också minimera sin egen elförbrukning, då just elkraft är någonting som tär mycket på miljön när den framställs. Sist, men inte minst, så behöver en klimatsmart kemtvätt vara noggrann med sin vattenförbrukning. 

Service och kvalité

När man letar efter en kemtvätt i Stockholm så vill man ha ett trevligt bemötande. Eriksbergstvätten är en sådan kemtvätt. Här sätter man kunden i fokus och nöjer sig inte förrän kunden är 100% nöjd med det arbete man utfört. 

Eriksbergstvätten arbetar med såväl privatpersoner som företag. Till exempel har man förtroendet att sköta tvätten åt ett flertal hotell och restauranger. Det visar på att man utför sina tjänster med mycket hög kvalité. 

Eriksbergstvätten är en kemtvätt i Stockholm som grundades redan 2016. Här kan man få tvättat allt från kostymer till sina mattor. Man tvättar både med vattentvätt och kemtvätt. Känner man sig osäker på vilken metod som är optimal för just sitt plagg, kan man bistå med expertis och goda tvättråd. 

Klicka nedan för att beställa kemtvätt!

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor.