Hushållstvätt Stockholm

Hushållstvätt Stockholm

Man vet aldrig när man behöver få någonting tvättat. Ibland råkar man spilla någonting på sin kostym eller så behöver man göra en årlig rengöring av sina gardiner. Oavsett vilka behov man har så bör man hitta en tvättservice som kan hantera all sin tvätt. Letar man efter hushållstvätt i Stockholm så kan man alltså få hjälp med all sin tvätt på en och samma gång. Oavsett om det handlar om kemtvätt, vattentvätt eller mattvätt. 

Eriksbergstvätten erbjuder fullskalig tvättservice under ett och samma tak. Hit kan du ta med all din tvätt, allt från kostymer till dukar, och mattor. Här finns det speciella maskiner för mattvätt och mycket mer!

Hushållstvätt med låg klimatpåverkan

Många förknippar kemtvätt med miljö och det finns mycket okunskap gällande hur dagens moderna metoder för kemtvätt påverkar miljön. Idag används tvättmedel som har minimal klimatpåverkan. Eriksbergstvätten är mycket måna om att minska sin egen klimatpåverkan och arbetar ständigt med att ha så låg elförbrukning som möjligt samt vattenförbrukning. 

Flexibel hushållstvätt i Stockholm

Stockholmare har mycket att tänka på och många jobbar, tar hand om familjen. lagar mat och försöker hinna med att träna då och då. Hur ska man dessutom hinna med tvätten? Genom att låta ett proffs ta hand om all sin tvätt, kan man spara värdefull tid. Tid som man kan spendera med sin familj. När du lämnar in din tvätt hos Eriksbergstvätten försäkrar du dig också om att dina kläder tvättas skonsamt och enligt de tvättråd som varje plagg har. På så sätt förlänger du livslängden på dina plagg och kommer alltså tjäna pengar i längden.  

Det är superenkelt att gå in på Eriksbergstvättens hemsida och göra en bokning. När man bestämt vilken dag man vill lämna sin tvätt, kan man välja själv när man vill komma in med tvätten. Lämning sker oftast mellan 16-22. Det här gör att tvättservicen blir mycket flexibel och enkel att använda. 

Kontakta oss för en offertförfrågan!