Företagstvätt Stockholm

Företagstvätt Stockholm

För företag som behöver tvättservice finns det ett bra utbud av företagstvätt i Stockholm. Eriksbergstvätten erbjuder företagstvätt med bra kvalité och hög service. När man som företag ser sig om på marknaden efter tvättservice, kan det vara en god idé att välja ett företag som funnits på marknaden en längre tid. 

Eriksbergstvätten etablerades redan 2016 och har sedan dess erbjudit högklassig service till sina kunder. Man erbjuder företagstvätt inom Stockholm men också mycket mer. Till exempel tvätt för privatpersoner, vattentvätt, kemtvätt, tvättservice för hotell och restauranger och mattvätt. 

Företagstvätt som lever upp till kraven

Många företag ställer höga krav på den tvättservice man beställer. Det kan vara företag som är verksamma inom byggbranschen som regelbundet behöver få sina anställdas arbetskläder tvättade. Inom industrin är det vanligt att man erbjuder arbetskläder åt personalen och att dessa tvättas regelbundet.

Företag behöver flexibilitet när det gäller hämtning och lämning av kläder som ska tvättas. Det är viktigt att det inte förekommer förseningar och att man helt plötsligt står utan rena kläder. Kunder till Eriksbergstvätten är återkommande och det finns många företag som under flera år har lämnat in sin företagstvätt åt just denna kemtvätt. 

Företagstvätt som ni vill ha det

Företagstvätt ska vara snabbt och smidigt. Hos Eriksbergstvätten kan ni boka er tvätt direkt på hemsidan och sedan är det bara att lämna in tvätten när det passar mellan 16-22. Fakturering fungerar smidigt och avtal för företag kan tas fram. Här får ni en etablerad tvättservice som funnits med på marknaden länge. 

Stor konkurrens på företagstvätt i Stockholm

Konkurrensen bland företag som erbjuder företagstvätt inom Stockholm har ökat. Nu finns det många som erbjuder tvättservice och alla vill vara med och ta en del av marknaden. Tyvärr har detta lett till att många tappat fokus på kvalitét och service. Välj därför Eriksbergstvätten som funnits med länge och som har många lojala kunder.

Kontakta oss för en offertförfrågan!