Mattvätt Stockholm

Mattvätt Stockholm

Hur många gånger har man inte spillt någonting olämpligt på sin matta? Förgäves försöker man med olika huskurer och mirakellösningar för att bli av med fläcken – men ingenting hjälper! Ta din matta till en professionell mattvätt i Stockholm och din matta blir som ny igen.

Eriksbergstvätten i Stockholm erbjuder kemtvätt och mattvätt är en del av erbjudandet. Här blir inte bara mattorna rena, man ser även till att hålla planeten ren. En minimal klimatpåverkan är en mycket viktig del i Eriksbegstvättens arbete. Här jobbar man ständigt med att se till att minska sin el- och vattenförbrukning. 

Högteknologisk mattvätt

Hemligheten bakom just Eriksbergstvättens resultat när det gäller mattor och varför så många väljer att anlita den här mattvätten gång efter gång, är de speciella maskiner man använder. Maskinerna är speciellt framtagna för att göra rent mattor på ett professionellt sätt. 

Först placeras mattorna i en maskin som skakar bort all sand och grus. Sedan placeras mattorna i en maskin som har fyra stora roterande borstar som tar bort all smuts. Därefter centrifugerar man mattorna och låter de hängtorkas i ett torkrum speciellt gjord för mattor. Sist, men inte minst, förs de torkade mattorna in i en maskin som finkammar mattorna.

Mattvätt sedan 2016

Ända sedan 2016 har Eriksbergstvätten erbjudit professionell kemtvätt av mattor. Den som behövt mattvätt i Stockholm och testat den här kemtvätten har inte behövt titta någon annanstans. Eriksbergstvätten anlitas av såväl företag som privatpersoner. Här finns många hotell och restauranger som kunder och kundnöjdheten är stor.  

Totalt finns det tre avdelningar. Kemtvätt, hotell, restaurang och mattvätt. För att det ska bli så enkelt som möjligt för den som behöver beställa tvättservice, kan man boka sin mattvätt på hemsidan och välja vilken tid man vill lämna och hämta sin tvätt. Enklare än så kan det inte bli. Lämning och hämtning kan ske närsomhelst mellan 16.00 och 22:00. Här behöver man alltså inte passa någon exakt tid.

Kontakta oss för en offertförfrågan!