Kemtvätt Stockholm

Kemtvätt Stockholm

Bor man i Stockholm är det inte svårt att hitta en kemtvätt. Det finns många att välja mellan. Men se till att välja en kemtvätt som har bra omdömen och som använder ämnen som har minimal påverkan på miljön. 

Det finns många olika sätt att rengöra kläder på och vissa metoder sliter mer på kläderna än andra. Eriksbergstvätten är en kemtvätt som fokuserar mycket på just miljö och hållbarhet. Genom att hela tiden arbeta med sin egen klimatpåverkan, kan du som kund känna dig trygg med att ditt val av kemtvätt har minimal påverkan på miljön.

Kemtvätt i Stockholm med liten klimatpåverkan

För att man som kemtvätt ska minimera sin klimatpåverkan, behöver man arbeta med tre fokuspunkter. De kemikalier man använder ska vara kraftfulla mot smuts och göra kläderna skinande rena, samtidigt som dom ska vara skonsamma mot miljön. Vidare så behöver man så klart också minimera sin egen elförbrukning, då just elkraft är någonting som tär mycket på miljön när den framställs. Sist, men inte minst, så behöver en klimatsmart kemtvätt vara noggrann med sin vattenförbrukning. 

Service och kvalité

När man letar efter en kemtvätt i Stockholm så vill man ha ett trevligt bemötande. Eriksbergstvätten är en sådan kemtvätt. Här sätter man kunden i fokus och nöjer sig inte förrän kunden är 100% nöjd med det arbete man utfört. 

Eriksbergstvätten arbetar med såväl privatpersoner som företag. Till exempel har man förtroendet att sköta tvätten åt ett flertal hotell och restauranger. Det visar på att man utför sina tjänster med mycket hög kvalité.  

Eriksbergstvätten är en kemtvätt i Stockholm som grundades redan 2016. Här kan man få tvättat allt från kostymer till sina mattor. Man tvättar både med vattentvätt och kemtvätt. Känner man sig osäker på vilken metod som är optimal för just sitt plagg, kan man bistå med expertis och goda tvättråd. 

 

Kontakta oss för en offertförfrågan!